Művészeti linkportál
Ahová érdemes eljutni, oda nincs rövidebb út.
MENÜ

Artlinkcenter - művészeti linkportál

Művészeti linkgyűjteménySerfőző Attila


Serfőző Attila Honlapján ezt a bemutatkozást olvashatjuk:


Itt ne keress árnyas erdei ösvényeket, csendesen csobogó patakocskát, összebúvó gerlepárokat. Mielőtt továbblépsz írd alá a fikciós egyezményt: függeszd fel a hitetlenkedésed. Önálló műalkotásokat találsz, egy szuggesztív alkotó üzeneteit. Érzed vagy nem, befogadod vagy elutasítod - tőled függ, de egy bizonyos: keresni fogod a miért-et! Ahogy Serfőző Attila is, aki bizonyított a külvilágnak: van családja, gyermekei, egzisztenciája. Elérkezettnek látta az időt, hogy bizonyítson most már a legnagyobb kritikusának: Önmagának.


Serfőző Attilát nem csak, mint alkotót ismeri a művésztársadalom. A Héttorony Online Irodalmi magazinnak is főszerkesztője. Annak a magazinnak Melyet valamikor Verő László alapított és tragikus halála után bizony hagyatéka szétesni látszott. Attila főszerkesztői megbízatása után az oldal fellendült, letisztult. Olyan, amilyen Attila művészete, legyen szó grafikáról, vagy versekről.


Magánoldala épp oly igényes, mint a Torony és éppúgy el tud mélyedni benne az ember.

 

Menü

Hírek

  • Elindul a Hotel and Sleep
    2010-10-06 19:01:54

    A Hotel and Sleep egy új kezdeményezés. Célja, hogy azoknak segítsen, akik utazni szeretnének. Szolgáltatásai ingyenesek és meggyorsítják a szállodafoglalást, a szálláskeresést.

    Hotel and Sleep

  • Inro Rádió
    2010-05-31 09:48:24
Asztali nézet