Művészeti linkportál
Ahová érdemes eljutni, oda nincs rövidebb út.
MENÜ

Artlinkcenter - Művészeti linkportál

Művészeti linkgyűjtemény


Linkcsere-program

 

 

Mit ad neked az artlinkcenter linkcsere-program?

Többet, mint gondolnád. Általában a link-katakógusok a viszonosság elvén működnek, ahogy ezt, mondjuk barátaiddal is megtennéd. Ám a keresőrobotok ezeket a linkeket kevésbé értékelik, mint az olyan linkeket, ahol nem látják a viszonosság elvét és az oldaladra egy hasonló témájú oldal mutat. Nos, ilyet önerőből nem könnyű találni.

A másik probléma, amivel szembesülsz, hogy általában az ingyenes oldalakról nem fogadnak linkeket. Mi nem teszünk kivételt senkivel ilyen szempontból. Ha a szerkesztők az oldalt megfelelőnek találják, megjelentetik a katalógusban.

 

Mit kell tenned?

Nincs más dolgod, mint beküldeni az általad ajánlott linket, ami szerkesztés után felkerül a Művészeti Linkportál oldalára. A szerkesztőktől kapsz egy e-mailt, melyben megtudod, a katalóguson kívül hol helyezték el linkedet, valamint az oldaladra melyik linket vagy linkeket kell feltenned. Ezek természetesen hasonló tematikájú oldalak lesznek, mint a sajátod. A folyamatban pontosan annyi linket kell kitenned, ahány helyre a Te linkedet kiközvetítjük. A kiközvetítés folyamatos, ezért az idő előrehaladtával egyre csak növekedni fog az oldaladra relevánsan mutató linkek száma. És ezzel nőhet, nőni fog a látogatottságod.

Ám ezt nem lehet „gépesíteni” ezért szerkesztett az Artlinkcenter. Itt a háttérben szerkesztők fáradoznak azon, hogy minél jobb helyezéseket érj el.

 

Ám ez nem minden!

Egy átlagos linkkatalógusban egy linket kapsz és esetleg egy általad jól vagy rosszul megírt rövid leírást az oldaladról. Itt nem így van. Beküldött és elfogadott oldalaidat a szerkesztők átnézik és a saját ajánlódban a főoldalon kívül még maximum három aloldalra mutató linket is elhelyeznek, amennyiben erre az oldalad lehetőséget ad. Tehát nem egy linket kapsz, hanem négyet! És még ezzel sincs vége! Az átlagos katalógusok csak nagy ritkán mutatják meg a site-od főoldalát. Mi minden esetben ezt megtesszük a minket böngészőknek, ezzel is inspirálva őket, hogy kattintsanak az oldaladra.. No ez már jóval több, mint amit egy linkgyárban kapsz, de még mindig nem minden!

 

Itt jön a lényeg!

Minden esetben, azt az oldalt, melyen linkedet bemutatjuk, keresőoptimalizáljuk is, ezzel még jobban megerősítve honlapod értékét a keresőrobotok számára.

Mit tegyek, ha nem tudom, hogyan és hol kell elhelyezni a viszont linkeket?

Fordulj a Honlapdoktorhoz!

Ez a szolgáltatásunk nem teljesen ingyenes, de minden problémára van megoldás! Nincsenek fix áraink. Minden feladatot egyedileg bírálunk el és figyelembe vesszük, hogy a művészfélék, nem egy gazdasági szervezet, akinek van erre büdzséje. De! A munkánk értékével tisztában vagyunk és el is várjuk, hogy azt fizessék meg.  Miután megismertük a problémákat, ajánlatot teszünk. Ha megegyeztünk, a feladatot megoldottuk és meg vagy elégedve, megkérünk, hogy az egyezségünket tartsd be!

Bővebb információk a Holapdoktor menüpontban.


látogató számláló

 

Menü

Hírek

  • Elindul a Hotel and Sleep
    2010-10-06 19:01:54

    A Hotel and Sleep egy új kezdeményezés. Célja, hogy azoknak segítsen, akik utazni szeretnének. Szolgáltatásai ingyenesek és meggyorsítják a szállodafoglalást, a szálláskeresést.

    Hotel and Sleep

  • Inro Rádió
    2010-05-31 09:48:24
Asztali nézet