Művészeti linkportál
Ahová érdemes eljutni, oda nincs rövidebb út.
MENÜ

Artlinkcenter - Művészeti linkportál

Művészeti linkgyűjtemény


 

Bemutatkozó

 

Üdvözlet Tisztelt Látogató!

 

Miért jött létre az oldal?


Mert a Szerkesztők szembesültek vele, hogy saját oldaluk népszerűsítése meglehetősen nehézkes úgy, ha egy ablakgyártó és egy sütöde közé van beszorítva valamelyik linkgyárban az oldaluk URL-je. De ez még csak hagyján! Hiszen a keresők ott is megtalálják. Ám a potenciális érdeklődők nem. Márpedig a művészfélék, ha bemutatni akarnak, azt nem a keresőknek teszik, hanem a műélvező, műértő közösségnek. Ez a site tulajdonképpen nekik jött létre, hogy könnyebben gyorsabban rá találjanak a művészet egy olyan szeletére és alkotójára, aki érdekli őket.


Az oldal céljai:

Elsődlegesen szolgálni szeretnénk. Minden olyan művészettel foglalkozónak, aki saját oldallal rendelkezik. Ezen a helyen a jövőben helyt kívánunk adni teljesen ingyenesen ezeknek az oldalaknak, méghozzá olyan formában, hogy nem csak egy rá mutató linket biggyesztünk ide, hanem leírjuk véleményünket is az oldalról. Őszintén. Amolyan bemutató formában. De természetesen az ajánló is küldhet leírást, amit közzé teszünk. Erre szolgál a link ajánló űrlap. Linkküldés Itt.

Másodsorban pediglen egy link-csereprogramot szeretnénk beindítani. Ennek célja, hogy az itt lévő portálok, minél jobb helyezéseket érjenek el a keresőkben és így nagyobb látogatottságuk legyen, ezzel is segítve az adott alkotó munkáinak széleskörű megjelenítését.


Hogyan működik a linkcsere?

Az Artlinkcenter – Művészeti linkportál szigorúan szerkesztett oldal. Célja több szintű. Mindenek előtt be szeretnénk azokat az alkotókat mutatni, akik rendelkeznek saját honlappal. Ezért nem pusztán egy linket biggyesztünk ki, mely a weboldalukra mutat, hanem rövid leírást is kap az idetévedt érdeklődő az oldalról.

Működése egyszerű. Az érdekesnek vélt linkre rá kell kattintani, ami után megtekinthető a bemutató oldal. Ha ez is tetszik, a bemutató oldal nagybetűs címén érhető el a bemutatandó site főoldala, a szövegben pedig, az általunk kiemelésre gondolt aloldalak (ha vannak ilyenek).


Hogyan lehet bekerülni?

Nos, többféle módon. A szerkesztők is válogatnak az internetes barangolásaik közben, és az arra érdemesnek találtakat felteszik az oldalr. De természetesen jelentkezni is lehet. Erre szolgál a jelentkezési űrlap a menüben.


Miért jó ez?

Mert ez egy specifikus linkkatalógus. Oldaladat nem az autómosók és a webáruházak között találhatják meg, hanem egy eleve csak a művészetekkel foglalkozó katalógusban. Ebből következik, hogy nagyobb eséllyel találnak rád. Ám többet is szeretnénk nyújtani. Az átlagos linkkatalógusok jellemzően egy linket biztosítanak számodra. Mi nem. Minden oldalra, ahol erre lehetőség van, maximum négy link mutat innen. Egy a főoldalra és másik három az oldal általunk érdekesnek vélt, vagy a tulajdonos által ajánlott aloldalára. És ez még nem minden. Az itteni bemutatkozó oldalt (mint aloldal) külön is optimalizáljuk a keresőknek, ami még egy lehetőség, a jobb helyezések, a több érdeklődő elnyerésére.

A Szerkesztők weboldal optimalizálással is foglalkoznak, így jól tudják, hogy a klasszikus linkcsere a keresők szemszögéből mennyit ér. Lássuk be nem sokat. Mi mást gondoltunk és mást ajánlunk.

Mindenek előtt nem kérjük, hogy bennünket viszontlinkelj. Ez az, amire nincs szükség! Ám ha részt kívánsz venni linkcsere programunkban, mégis csak be kell majd egynéhány linket helyezned az oldaladra. A részletekről a programban résztvevők e-mailban értesülnek. A lényege a dolognak az, hogy ahányszor a programban kiközvetítjük a linkedet, annyi linket kell neked is feltenned az oldaladra. Ám kizárólag csak olyan linkeket, amelyek tartalma hasonló vagy megegyező a te oldalad tartalmával. Így nem fordulhat elő, hogy mondjuk, mosóport reklámozol. A keresők pedig ezt díjazzák, ami látogatottságodat is növelni fogja.


Röviden összefoglalva ennyi. Böngésszétek az Artlinkcenter minden oldalát. És ne feledjétek!


Ez egy linkkatalógus. Szabadon működik a linkcsere, a linkküldés, a linkajánló. Segítsétek a munkánkat néhány linkkel.

 

 

 

 


 

 


 

látogató számláló

 

Menü

Hírek

  • Elindul a Hotel and Sleep
    2010-10-06 19:01:54

    A Hotel and Sleep egy új kezdeményezés. Célja, hogy azoknak segítsen, akik utazni szeretnének. Szolgáltatásai ingyenesek és meggyorsítják a szállodafoglalást, a szálláskeresést.

    Hotel and Sleep

  • Inro Rádió
    2010-05-31 09:48:24
Asztali nézet