Művészeti linkportál
Ahová érdemes eljutni, oda nincs rövidebb út.
MENÜ

Artlincenter - Művészeti Linkportál

Művészeti linkgyűjteményHonlapdoktor művészféléknek

 

Már olvasható!

Csak kattints a megfelelő címre, ami érdekel!

 

Kell egy honlap

A Látogató

Az ingyenes weboldal készítő oldalakról és a tárhelyekről általában (előkészületben)

 

A Honlapdoktor az artlinkcenter részben ingyenes szolgáltatása. Szó lesz a sorozatban honlap optimalizálásról, keresőoptimalizálásról, de ne szaladjunk ennyire előre. Elsődlegesen honlapszerkesztési tanácsok lesznek olvashatók. Későbbiekben persze már belefolyunk a webmarketing rejtelmeibe is. Az elsődleges cél az, hogy azok a művészeti honlapok, akik igénybe veszik a Honlapdoktort, nagyobb látogatottságot érjenek el, ezáltal minél többen megismerhessék az alkotó, vagy alkotók munkásságát.

 

Honlapdoktor általános leírás

 

Minden bizonnyal szembesültetek azzal már jónéhányan, hogy az oldalatok látogatottsága elenyésző, bármennyire is próbáljátok azt alkotásaitokkal színvonalassá tenni. Az a fránya látogató csak nem akar jönni.

A Holapdoktor ezen fog segíteni!

Azoknak, akik hozzá mernek nyúlni az oldaluk kódjaihoz, leírásokkal, tanácsokkal, akik pedig nem, azoknak, a webmarketing titokzatos varázslataival és egyéb eszközökkel, módszerekkel. Aki pedig nem is akar maga boldogulni, ám szeretne honlapot a Honlapdoktortól, nagyon jutányos áron megkaphatja. Ám addig is olyan a művészlélektől távoli fogalmakkal ismerkedünk meg, mint a webmarketing, honlap optimalizálás, honlapszerkesztési tanácsok, keresőoptimalizálás.

Nem kell félni tőlük. Egyáltalán nem bántanak. Sőt könnyen és gyorsan érthetővé válnak.


Az általános tanácsadás természetszerűleg ingyenes szolgáltatás és itt, egy sorozat formájában olvasható lesz. Ám az optimalizálás már sajnos fizetős, mert a Szerkesztőknek is kell valamiből élni. De semmi pánik! Ígérjük – mert tudjuk, hogy a művészféléket nem veti fel a pénz – megfizethető árakon fogunk dolgozni.

 

látogató számláló

 

Menü

Hírek

  • Elindul a Hotel and Sleep
    2010-10-06 19:01:54

    A Hotel and Sleep egy új kezdeményezés. Célja, hogy azoknak segítsen, akik utazni szeretnének. Szolgáltatásai ingyenesek és meggyorsítják a szállodafoglalást, a szálláskeresést.

    Hotel and Sleep

  • Inro Rádió
    2010-05-31 09:48:24
Asztali nézet