Művészeti linkportál
Ahová érdemes eljutni, oda nincs rövidebb út.
MENÜ

Artlinkcenter - Művészeti linkkatportál

Művészeti linkgyűjtemény


Kiemelt honlapok árjegyzéke

 

Az Artlinkcenter új szolgáltatása a kiemelt linkek elhelyezése.


Hogyan?

Minden kiemelt link kap tőlünk egy ingyenes bannert, amit a portálon, a portál különböző oldalain teszünk közzé. Ez a banner egyenesen a Te oldaladra fog mutatni. Ezen felül, a kiemelt link menüpontban össze is gyűjtjük az összes kiemelést, szintén banner formátumban.

Mindemellett persze megmarad az oldalaknak a már megszokott bemutatása is.

A kiemelések minimum három hónapig maradnak fenn. Ám a kiemelésekről nem a szerkesztők döntenek. Ez a szolgáltatás bizony fizetős kategória. Árjegyzékünket itt találod.

Azoknak ajánljuk, akik új oldalukat szeretnék bemutatni, vagy régi oldaluk látogatottságát szeretnék még hatékonyabban növelni.

 

Amennyiben úgy döntesz, hogy honlapodat ki szeretnéd itt emeltetni, az alábbi táblázatból válassz és azt jelöld be a jelentkezési űrlapon.


A rendszer működése:

Az űrlapot kitöltöd és beküldöd a szerkesztőknek. A szerkesztők visszaigazolják annak megérkezését és elkészítik a kiemelést, amelyről e-mailban kapsz értesítést. Ha meg vagy elégedve a szolgáltatással, annak ellenértéket eljuttatod a szerkesztőségnek. Amennyiben a kiemelésen, annak szövegén a kiemelés időtartalma alatt változtatni szeretnél, azt e-mailban jelezd a szerkesztőknek.


A fizetés módja:

Kizárólag postai utalványon, ahol az alapadatok mellett a megjegyzésben tüntesd fel, hogy Artlinkcenter, valamint az oldal címét és URL-jét is, a beazonosítás miatt.

Feladási cím:

Hortolányi Gábor

8000 Székesfehérvár

KÖFÉM Ltp. 17


A kiemelések egy hétig, azaz hét napig lesznek láthatók teljesen ingyenesen a megjelenéstől számítva. Ezt vedd amolyan bónusznak. Ennyi idő alatt kell, hogy a szolgáltatás ellenértéke eljusson a szerkesztőségbe. Ha ez nem történik meg, a kiemelést megszüntetjük vagy véglegesen, vagy mindaddig, míg a szolgáltatás ellenértéke meg nem érkezik.

Természetesen honlapod a nem fizetéses rendszerünkben továbbra is megtalálható lesz.


Kiemelési árjegyzék:

 

Kategória megnevezése

Szolgáltatási ár

Ajánlat

Havi kiemelt

500 Ft

Már létező de tartalmában frissített Honlapok kiemelésére ajánljuk

Negyedéves kiemelt

1 350 t

Új honlapok bemutatására ajánljuk a honlap bevezetési kampányához

Féléves kiemelt

2 550 Ft

Olyan honlapoknak ajánljuk, melyek valamely szolgáltatást is nyújtanak látogatóik számára

 

 


 

 

Menü

Hírek

  • Elindul a Hotel and Sleep
    2010-10-06 19:01:54

    A Hotel and Sleep egy új kezdeményezés. Célja, hogy azoknak segítsen, akik utazni szeretnének. Szolgáltatásai ingyenesek és meggyorsítják a szállodafoglalást, a szálláskeresést.

    Hotel and Sleep

  • Inro Rádió
    2010-05-31 09:48:24
Asztali nézet