Művészeti linkportál
Ahová érdemes eljutni, oda nincs rövidebb út.
MENÜ

Artlinkcenter - művészeti linkportál

Művészeti linkgyűjtemény


Gógucz Nóra

Titkos padlásaMindenekelőtt nagy élmény a szerkesztőknek egy olyan honlapot megtekinteni, ami igényesen van szerkesztve. A tartalmak nem csak fel vannak helyezve, de látszik a tudatos tervezés, az igény. Még akkor is, ha olyan sablonoldalon járunk, ahol a rendszer kevés lehetőséget enged. Gógucz Nóra titkos padlása ilyen.


Nóra így ír magáról honlapján:

956-ban születtem. Nem volt benne semmi különleges, ahogy bennem sincs.
Jártam az utamat, azután mellém szegődött a párom. Azóta ketten járjuk a közös utunkat. Szép ez az út, szeretettel, megértéssel, kéz a kézben. Gyermekeink felnőttek, két drága unoka is cseperedik körülöttünk.
Én, már ezzel is boldog, és kiegyensúlyozott voltam. De egyszer, egy téli napon, olyan világ nyílt meg előttem, amire álmomban sem gondoltam.

Közel 50 évesen máig sem tudom milyen hatalom, - kezembe adta az ecsetet. Más dimenzióba kerületem. Egy új világ gyermeke lettem. Azóta nincs megállás. Festek. Soha nem tanultam, csak annyit, amennyit az általános iskolában tanítanak. Talán nem is tudok, sőt, egy szakavatott szem, sok hibát, is találhat a képeimben?.. De! Ezek a képek a lelkemből jönnek elő, a színekben élek.
Valami titokzatos erő mártja az ecsetemet a festékbe, és vezeti kezemet a vásznon.


Nóráról annyit kell tudni, hogy fest, méghozzá kiválóan. Ám közösségi ember is. Szintén kiválóan. Több közösségi portál oszlopos tagja és nem áll tőle messze az irodalom sem. Versei ugyanúgy kiállják a műértők titkos kétkedését, mint képei.


Sajnos honlap-rendszere olyan, hogy külön nem tudunk linkkel kiemelni oldalakat, ami jelen esetben komoly szívfájdalma a szerkesztőnek. Öröm az ürömben, hogy Nóra rendelkezik egy másik honlappal hol grafikát tekinthetjük meg.

 

Menü

Hírek

  • Elindul a Hotel and Sleep
    2010-10-06 19:01:54

    A Hotel and Sleep egy új kezdeményezés. Célja, hogy azoknak segítsen, akik utazni szeretnének. Szolgáltatásai ingyenesek és meggyorsítják a szállodafoglalást, a szálláskeresést.

    Hotel and Sleep

  • Inro Rádió
    2010-05-31 09:48:24
Asztali nézet