Művészeti linkportál
Ahová érdemes eljutni, oda nincs rövidebb út.
MENÜ

Artlinkcenter - művészeti linkportál

Művészeti linkgyűjteményIrodalom Feketén-Fehéren

irodalmi folyóirat


A folyóirat várja amatőr írók megjelenési kéréseit egy A5-ös, 40 oldalas önálló folyóiratszámban.


A folyóiratba szeretettel várunk mindenkit akik pl. versek, novellák, mesék, stb. írásával foglalkoznak - és szeretnék saját írásaikat nyomtatott folyóiratban, illetve interneten is viszontlátni.

Várjuk saját kiadvánnyal nem rendelkező irodalmi körök/társaságok jelentkezését is!

Ajánljuk ezt a megjelenési módot magán ill. egyéb eseményekre is, mint pl. születésnap, irodalmi esten való szereplés... alkalmából... Ha érdekel a fenti lehetőség, akkor kérlek írj egy levelet a folyoirat@poeta.hu e-mail címre! (Kérlek csatolj egy kb. 40 db A5-ös oldalnyi anyagot a fentieknek megfelelően bemutatkozással együtt, Times New Roman betűvel, 12-es betűmérettel, normál margókkal, szimpla sorközzel, egy hasábos tördelésben) A folyóirat átfutási ideje kb. 2,5 hónap. (*)

A folyóirat szerkesztőinek döntése értelmében 2009 évben maximum ÖT főnél 20-20 ezer Ft-ot elengednek a 80 ezer Ft-os megjelenési összegből (1. BCSG; 2. Gere Irén). Ennél az ÖT főnél ezt az összeget a VPM állja, mint kiadó. Ha a folyóirat szerkesztői valamelyik jelentkezőt nem támogatják a fenti összeggel, a jelentkező pedig nem tudja a megjelenéshez szükséges 80 ezer Ft-ot kifizetni, akkor a jelentkező végső esetben a lenti lehetőségek közül is választhat:

1. Befizet 60 ezer Ft-ot. Ez esetben annyi pld-ban jelenik meg a folyóirat, amennyit a nyomda el tud vállalni 60 ezerért... (ekkor a megjelenő pld.szám 70%-át kapja a szerző, 30%-ot a VPM, mint kiadó, a verslista tagok pedig sajnos semmit.) Ez jelen esetben azt jelenti, hogy a szerző (irodalmi kör) 80 pld-t kap a folyóiratból.

2. Nem jelenik meg. 1. esetben is a VPM, mint kiadó vállalja a folyóirat netre tételét a poeta.hu honlapra, ill. a pdf elkészítését. Az internetes közlés és a pdf terjesztésének joga minden esetben a VPM-é, mint kiadóé. Várjuk a jelentkezéseteket! Baranyai Attila a folyóirat alapítója.

 

Feketén Fehéren banner

 

Menü

Hírek

  • Elindul a Hotel and Sleep
    2010-10-06 19:01:54

    A Hotel and Sleep egy új kezdeményezés. Célja, hogy azoknak segítsen, akik utazni szeretnének. Szolgáltatásai ingyenesek és meggyorsítják a szállodafoglalást, a szálláskeresést.

    Hotel and Sleep

  • Inro Rádió
    2010-05-31 09:48:24
Asztali nézet